Hannah-Pamplico High School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

Daily Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Transition to 1st Block 7:45 AM 7:50 AM 5 min
Announcements/Pledge/Etc. 7:50 AM 8:05 AM 15 min
1st Block 8:05 AM 9:35 AM 90 min
2nd Block 9:40 AM 11:10 AM 90 min
3rd Block 11:15 AM 12:45 PM 90 min
Transition 12:45 PM 12:50 PM 5 min
Lunch 12:50 PM 1:25 PM 35 min
4th Block 1:30 PM 3:00 PM 90 min